تارنما و نشریهء پرچم
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


سردبیر: عظیم بابک-- ایمیل : info@pendar.eu
 
الرئيسيةالرئيسية  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورودورود  

 

 لوكاشنكو:برخورد ناتو با قذافي بدتر از نازي‌ها بود

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
نویسنده
Admin



تعداد پستها : 160
تاريخ التسجيل : 2009-02-20

لوكاشنكو:برخورد ناتو با قذافي بدتر از نازي‌ها بود Empty
پستعنوان: لوكاشنكو:برخورد ناتو با قذافي بدتر از نازي‌ها بود   لوكاشنكو:برخورد ناتو با قذافي بدتر از نازي‌ها بود I_icon_minitime7/11/2011, 03:20

الكساندر لوكاشنكو: ناتو ثبات كشورها را نابود مي‌كند
برخورد ناتو با قذافي بدتر از نازي‌ها بود




به عقيده رئيس‌جمهوري بلاروس نيروهاي ناتو در برخورد با معمر قذافي، بدتر از نازي‌ها عمل كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، الكساندر لوكاشنكو، رئيس‌جمهوري بلاروس با اشاره به عملكرد نيروهاي ناتو در برخورد با معمر قذافي، رهبر سابق ليبي گفت: اقدامي خصمانه صورت گرفت و رهبران ملي از جمله "معمر قذافي" كشته شدند. قذافي در يك درگيري كشته نشد بلكه سرويس‌هاي اطلاعاتي ناتو به ربوده شدن او كمك كردند، او را مورد ضرب و شتم قرار دادند، به سمتش شليك كردند و به اين ترتيب با او رفتاري بدتراز رفتار نازي‌ها داشتند.

لوكاشنكو افزود: ليبي به عنوان كشوري مستقل نابود شد؛ اين در حالي است كه درگيري‌هاي مسلحانه در سراسر جهان همچنان ادامه دارد، هزاران نفر در حاليكه درخواست‌هاي بسياري براي تحقق دموكراسي وجود دارد، كشته مي‌شوند.

وي تاكيد كرد: ما دائما شاهد تمايلات غرب براي كنترل كامل بر منابع طبيعي اين كره خاكي هستيم و حملات هوايي و جنگ‌هاي داخلي صورت مي‌گيرند.

به گزارش شبكه خبري ايتارتاس، رئيس‌جمهوري بلاروس در ادامه افزود: اين اهداف با اقدامات اقتصادي، اطلاعاتي و سياسي غرب به دست مي‌آيند. غرب سيستم اطلاعاتي اين كشورها را مورد حمله قرار مي‌دهد، آن‌ها ثبات كشورها را از ميان مي‌برند و تظاهرات مردمي را تحريك مي‌كنند. پس از آن نيروهاي ويژه وارد عمل مي‌شوند؛ آن‌ها زير لواي تظاهرات مردمي با همكاري ستون پنجم كشور را به شكست مي‌كشانند. انقلاب‌هاي عربي و سرنگوني رژيم قذافي در ليبي به عنوان يك كشور خودمختار مثال‌هايي واضح هستند.

هيچ چيز بهتر از شيوۀ ددمنشانه‌ای که سرهنگ قذافی بعد از اسير شدن در روز پنج شنبه با آن به قتل رسيد، رژيم «شورای ملی موقت» ليبی را، که به احتمال قوی يک ساتراپ امپرياليستی غرب خواهد بود، توصيف نمی‌کند... با اين وجود، اگر بتوان از سرنوشت او تنها يک درس گرفت، اين است که امپراتوری‌ها حافظه طولانی و بيرحمی کاملی برای رسيدن به اهداف خود دارند.




هيچ چيز بهتر از شيوۀ ددمنشانه‌ای که سرهنگ قذافی بعد از اسير شدن در روز پنج شنبه با آن به قتل رسيد، رژيم «شورای ملی موقت» ليبی را توصيف نمی‌کند.

تکرار اين کليشه که در عشق و جنگ همه چيز مجاز است، در اينمورد کمکی نمی‌کند. گزارش‌ها و تصاوير از آخرين لحظات قذافی مو بر اندام راست می‌کنند. اين عمل منتهای بربريت بود. رسانه‌ها و دولت‌های غربی- طبق عادت هميشگی در مواقعی که منافع‌شان در ميان باشد- در يک چشم به هم زدن قطب‌نمای اخلاقی خود را از ديد پنهان کردند.

رژيم «شورای ملی موقت» هوادار غرب، که آن‌ها با پيروزمندی از آن حمايت می‌کنند، برخلاف ادعای سفير ليبی در لندن که گفت حکومتی خواهد بود که قانون بر آن حاکم است، به احتمال قوی يک ساتراپ امپرياليستی غرب خواهد بود. با توجه به اين‌که اين رفتار با يک رهبر اسير نخستين نمونه از ددمنشی جنگويان «شورای ملی موقت» نبود (خشونت اعمال شده نسبت به کارگران غيرمسلح آفريقايی اسير «شورای ملی موقت» که بدون هيچ مدرکی متهم به مزدور قذافی شدند را بخاطر آوريد)، چگونه می‌توان اين بربريت را توضيح داد؟

نيروهای «شورای ملی موقت» شامل گروه‌های وابسته به القاعده می‌شود که طی سال‌ها در صدد بوده‌اند از طريق شورش مسلحانه (بويژه در شرق ليبی) قذافی را سرنگون کنند. جالب اين است که همين غرب که مدعی است در سراسر جهان با القاعده می‌جنگد، چشمان خود را بر شمول نگران کنندۀ اين گروه‌های جهادی افراطی در صفوف «شورای ملی موقت» بست. يک جناح از اين وابستگان به القاعده مسئول قتل يک ژنرال ارشد رژيم قذافی بود که به شورشيان پيوسته بود و کارزار نظامی آنها را هدايت می‌کرد. تا امروز، هيچ‌کس مسئول قتل او معرفی نشده است.

ليبی تصوير روالی است که غرب احتمالاً از اين به بعد برای برانداختن رژيم‌های مخالف جاه طلبی‌های امپرياليستی آن، بکار خواهد گرفت. الگو اين است که از ناراضيان محلی يا نيروهای شورشی در صحنه استفاده شود، و با برتری تکنولوژيک کوبندۀ قدرت هوايی، موشک‌ها و ديگر سلاح‌های کنترل شونده از «راه دور» ايالات متحده و ناتو به آنها کمک شود تا رژيم‌هايی که با غرب کنار نمی‌آيند را خُرد کنند. اوباما، رئيس جمهور ايالات متحده بعد از قتل ددمنشانه قذافی باد به غبغب که حتا يک آمريکايی در کارزار ليبی جان خود را از دست نداده است. آنچه که او عمداً مسکوت گذاشت نقش پنهان نيروهای ويژه همراه با شورشيان «شورای ملی موقت» بود که به عمليات نظامی نسبتاً ناشيانۀ آنها کمک نموده و آنها را هدايت می‌کردند. اعلام پيروزی از طرف اوباما، به همه توهمات دربارۀ ادعای نقش واشنگتن در «هدايت از پشت صحنه» پايان داد.

مانند هر داستان پليسی، برای تعيين آدم بد داستان، دو پرسش اصلی بايد مطرح شود: انگيزه، و ذينفع. ثروت‌های نفت و گاز ليبی چيزی است که مدت‌هاست غرب به سرکردگی ايالات متحده، برای آن دندان تيز کرده بود. حمايت قذافی از جنبش‌های ضدامپرياليستی در سراسر جهان، خشم بيش از حد قدرت‌ها در جهان تک قطبی بعد از جنگ سرد را برانگيخته بود. فرانسه و بريتانيا، که دستۀ ضدقذافی را هدايت می‌کردند، با به قدرت رساندن «شورای ملی موقت» در ليبی، جای پای پرمنفعتی را در نفت و گاز آن کشور برای خود بازکرده اند. مانند عراق، منابع انرژی و مداخله امپرياليستی يک رابطه همزيستی دارند.

ممکن است بعلت نزديکی زمانی با اين رويدادهای هولناک، قضاوت دربارۀ حايگاه قذافی در تاريخ زود باشد. اما حتا اکنون، چند استنتاج کلی را می‌توان عنوان نمود. کودتای سرهنگ قذافی در سال ۱۹۶۹ سلطنت فرتوت را سرنگون کرد و يک رژيم ملی‌گرای مردمی عرب را- که آشکارا حمايت خود را از تمام جنبش‌های ضدامپرياليستی در جهان اعلام کرد- بوجود آورد. در مواقعی، مواضع سازش‌ناپذير و انتقاد او از ديگر کشورهای جهان سوم که بعلت روابط با غرب يا تحت فشار آن، به حمايت ظاهری خود از آن جنبش‌ها خيانت کردند، موجب انتقام‌جوئی و حتا انزوای نسبی قذافی می‌شد.

با اين وصف، او برای مدت طولانی منصرف نشد. تنها موقعی که غرب توانست بعلت بمب‌گذاری «لاکربی» و ديگر حوادث، انزوای تقريباً کاملی را بر ليبی تحميل کند، قذافی وسوسسه شد با غرب مصالحه نمايد. او از بلندپروازیهای اتمی خود، حمايت از جنبش‌های ضدامپرياليستی بی‌رمق شده دست برداشت، و سعی کرد شيوه رفتار قابل قبولی را در قبال غرب دنبال کند.

با اين وجود، اگر بتوان از سرنوشت او تنها يک درس گرفت، اين است که امپراتوری‌ها حافظه طولانی و بيرحمی کاملی برای رسيدن به اهداف خود دارند. قذافی به فهرست طولانی قربانيان حرص ‌و‌ آز خبيثانه و جاه طلبی‌های سلطه‌طلبانه امپرياليستی غرب اضافه شد، فهرستی که تاريخ مدرن جهان را آلوده کرده‌است.

خدا ترا ‌بيامرزد سرهنگ!


http://www.dailytimes.com.pk/default.asp?page=2011%5C10%5C22%5Cstory_22-10-2011_pg3_1

قتل شنيع صدر قانونی حکومت ليبی، سرهنگ معمر قذافی، کل جهان را تکان داد. اين جنايت ما را به روزهای تاريک استعمار قرن نوزدهم می‌برد، زمانی که تجاوزگران اروپائی بيرحمانه با رهبران خلق‌های شورشی برخورد می‌کردند. از حالا به بعد، هيچ کشوری، که عضو ناتو نباشد در امان نخواهد بود. کشور ما اخيراً در فهرست قربانيان آتی اوليگارشی جهانی قرار گرفته است. ما اگر گام‌های مؤثری برای بازسازی ظرفيت دفاعی روسيه برنداريم، می‌توانيم به سرنوشت ليبی دچار شويم.





تارنگاشت عدالت
منبع: حزب کمونيست فدارسيون روسيه
لوكاشنكو:برخورد ناتو با قذافي بدتر از نازي‌ها بود Main.php?g2_view=core
بيانيه پرزيديوم کميتۀ مرکزی حزب کمونيست فدراسيون روسيه
قتل سرهنگ قذافی، جنايت جديد امپرياليسم غربی

قتل شنيع صدر قانونی حکومت ليبی، سرهنگ معمر قذافی، کل جهان را تکان داد. اين جنايت ما را به روزهای تاريک استعمار قرن نوزدهم می‌برد، زمانی که تجاوزگران اروپائی بيرحمانه با رهبران خلق‌های شورشی برخورد می‌کردند.
ترور سرهنگ قذافی ادامه زنجيرۀ قتل سران حکومت‌های مستقلی بود، که تنها «جرم» آن‌ها انجام وظائف قانونی خود در حفاظت از حاکميت کشورهايشان بود. اما، اگر پرزيدنت اسلوبودان ميلوسويج و صدام حسين حداقل در دادگاه‌های ساختگی هوادار ناتو محاکمه شدند، معمر قذافی بدون هيچ اتهام يا محاکمه‌ای بدست مزدوران ناتو با شليک گلوله به سرش به قتل رسيد.
مرگ قذافی نماد قتل‌عام شيطانی است که ناتو در ليبی مرتکب شد. عمليات ناتو که ظاهراً قرار بود از جمعيت غيرنظامی حمايت کند، در واقع، به مرگ ده‌ها هزار ليبيايی، و موج عظيمی از آوارگان، و ويرانی ددمنشانه شهرهای تازه آباد منجر شد. نظام تأمين اجتماعی ملی ليبی که در آفريقا منحصر به فرد بود نابود گرديد. اما آغاز «عصر جديد»ی که «دموکرات‌ها»ی غربی برای ليبی پيش‌بينی کردند، می‌تواند به هرج‌و‌مرج و درگيری‌های قبيله‌ای بيانجامد.
اين، چهرۀ حقيقی مأموريت «متمدن‌سازی» اتحاديۀ اروپايی و بال «صلح» آن- بلوک نظامی ناتو- را نشان می‌دهد.
اتحاديۀ اروپايی و ناتو هيچ حقی نداشتند در امور داخلی ليبی مداخله نمايند. اما با نخوت تمام مقررات حقوق بين‌المللی را لگد‌مال کردند. از حالا به بعد، هيچ کشوری، که عضو ناتو نباشد در امان نخواهد بود. زيرا ناتو از طريق درک جهانی خود هميشه می‌تواند برای مداخله بهانه‌ای پيدا کند. همانطور که تاکنون در يوگسلاوی، افغانستان، عراق، و اکنون ليبی اتفاق افتاده است.
حزب کمونيست فدراسيون روسيه قتل صدر قانونی حکومت ليبی، سرهنگ معمر قذافی را محکوم می‌کند و بر ضرورت تحقيق بين‌المللی پيرامون شرايط مرگ او تأکيد می‌نمايد.
ما مجدداً از دولت روسيه می‌خواهيم قوی‌ترين گام را برای متوقف کردن اصلاحات ويرانگر «سرديوکف» و بازسازی توان رزمی نيروهای مسلح بردارد. کشور ما اخيراً در فهرست قربانيان آتی اوليگارشی جهانی قرار گرفته است. ما اگر گام‌های مؤثری برای بازسازی ظرفيت دفاعی روسيه برنداريم، می‌توانيم به سرنوشت ليبی دچار شويم.
پرزيديوم کميتۀ مرکزی حزب کمونيست فدراسيون روسيه

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://parcham.forumfa.net
 
لوكاشنكو:برخورد ناتو با قذافي بدتر از نازي‌ها بود
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» رابطۀ ارگانيک ناتو و تروريست‌ها
» نقش نسل کُشانۀ و تجاوز ناتو به ليبیا
»  ناتو ناقض حقوق بشر در افغانستان

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
تارنما و نشریهء پرچم  :: فهرست :: پرچم بین المللی-
پرش به: