تارنما و نشریهء پرچم
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


سردبیر: عظیم بابک-- ایمیل : info@pendar.eu
 
الرئيسيةالرئيسية  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورودورود  

 

 رجزخوانی طالبان و یأس آمریکا ۱۰ سال پس از اشغال افغانستان

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
نویسنده
Admin
avatar


تعداد پستها : 160
تاريخ التسجيل : 2009-02-20

رجزخوانی طالبان و یأس آمریکا ۱۰ سال پس از اشغال افغانستان Empty
20111009
پسترجزخوانی طالبان و یأس آمریکا ۱۰ سال پس از اشغال افغانستان


همشهری/

رجزخوانی طالبان و یأس آمریکا ۱۰ سال پس از اشغال افغانستان Images?q=tbn:ANd9GcQlASVRbg9M3zqptmAvtpZbILGU-Cn0Z-0Frv71rJO3-N8ofeoC

در دهمین سالگرد حمله آمریکا به افغانستان و سرنگونی طالبان، هیچ خبر خوشی برای اشغالگران افغانستان وجود ندارد.روز پنجشنبه چند صد نفر از مردم افغانستان با تجمع در کابل خواستار پایان اشغال کشورشان و خروج نظامیان خارجی شدند. این در حالی است که به اعتراف خود آمریکا هنوز اهداف این کشور در افغانستان محقق نشده و نشانه‌ای از آرامش دیده نمی‌شود. در ۲ روز گذشته علاوه بر تظاهرات مردم علیه اشغالگران، ۲ اظهارنظر درباره افغانستان ۱۰ سال بعد از سقوط طالبان صورت گرفته که شرایط این کشور جنگ زده را تشریح می‌کند.

اولی اظهارات استنلی مک‌کریستال ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا در شورای روابط خارجی این کشور است که گفته‌است: ما اوضاع افغانستان را بیش از اندازه ساده فرض کرده‌بودیم و حالا آمریکا و ناتو تا تحقق اهدافشان در این کشور راهی طولانی در پیش دارند. به گزارش خبرگزاری رویترز، واشنگتن هنوز دانش و آگاهی کافی برای دستیابی به موفقیت در افغانستان ندارد. مک‌کریستال تا سال گذشته فرمانده نیروهای ائتلاف در افغانستان بود و به خاطر مصاحبه با یک مجله و انتقاد تند از دولت آمریکا به‌دلیل عدم درک شرایط جنگ، مجبور به استعفا شد.ادامه….

دیروز همچنین وکیل احمد متوکل وزیر خارجه طالبان در گفت‌وگویی با خبرگزاری رویترز، تنها راه بازگشت آرامش به افغانستان و پایان این جنگ طولانی را بازگشت طالبان به قدرت دانست. او که از اعضای میانه‌روی طالبان و از میانجیگران این گروه و دولت افغانستان به حساب می‌آید و اکنون در کابل زندگی می‌کند، در این مصاحبه گفت: نیروهای خارجی دارند به کشورشان بازمی‌گردند و طالبان هم آنقدر سرسخت هست که تا سال‌ها به این مبارزه ادامه دهد، پس تنها راه پایان جنگ بازگرداندن طالبان به قدرت و خروج نظامیان خارجی است.

او گفت: فساد، ناامنی و بی‌اخلاقی در سال‌های اخیر افزایش یافته‌است. آمارهای سازمان ملل نشان می‌دهد سال ۲۰۱۱ تا همین‌جا خونین‌ترین سال در افغانستان است و طی آن تا‌کنون ۱۴۶۲ نفر کشته شده‌‌اند. حامد کرزی رئیس‌جمهور افغانستان در گفت‌و‌گو با بی‌بی‌سی اعلام کرد که دولت او و ناتو نتوانسته‌اند امنیت افغان‌ها را تامین کنند. او بار دیگر پاکستان را به حمایت از ناآرامی افغانستان متهم کرد و گفت که در پایان دوره ریاست‌جمهوری‌اش در سال ۲۰۱۴ از قدرت کنار می‌رود
.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://parcham.forumfa.net
مُشاطرة هذه المقالة على: reddit

رجزخوانی طالبان و یأس آمریکا ۱۰ سال پس از اشغال افغانستان :: تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق
 

رجزخوانی طالبان و یأس آمریکا ۱۰ سال پس از اشغال افغانستان

بازگشت به بالاي صفحه 

صفحه 1 از 1

 مواضيع مماثلة

-
» بررسی روابط امریکا – افغانستان – پاکستان و حل مساله افغانستان
» روابط «متحدانه » آمریکا و پاکستان
»  ناتو ناقض حقوق بشر در افغانستان
» مسیر ناهموار مناسبات آمریکا-پاکستان و تئوری انتقال جنگ
» سایت های افغانستان

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
تارنما و نشریهء پرچم  :: فهرست :: پرچم خبری و تحلیلی-
پرش به: